English | 简体中文 | 繁體中文 | Русский | Español | Français | Português | हिन्दी | العربية | 日本語 | 한국어 | Italiano | Deutsch | Türkçe | Čeština | Nederlands | Suomi | Polski | Українська | Svenska | Қазақша | Ελληνικά | ภาษาไทย | Tiếng việt | ລາວ | Български | Slovenčina | Lietuvių | Română | Norsk | Shqip | Slovenščina | Српски | Azərbaycan | Dansk | Македонски | Монгол | עברית | Eestlane | ଓଡିଆ | Euskara | Беларуская | Íslenska | Bosanski | فارسی | Pilipino | ជនជាតិខ្មែរ | ქართველი | ગુજરાતી | Kreyòl ayisyen | Кыргызча | Català | ಕನ್ನಡ | Hrvatski | Kurdî | Latvietis | Malti | मराठी | മലയാളം | Bahasa Melayu | বাংলা | ဗမာ | नेपाली | ਪੰਜਾਬੀ | پښتو | සිංහල | Soomaali | Тоҷикӣ | తెలుగు | தமிழ் | ئۇيغۇر | O'zbek | اردو | Magyar | հայերեն | bahasa Indonesia
English | 简体中文 | 繁體中文 | Русский | Español | Français | Português | हिन्दी | العربية | 日本語 | 한국어 | Italiano | Deutsch | Türkçe | Čeština | Nederlands | Suomi | Polski | Українська | Svenska | Қазақша | Ελληνικά | ภาษาไทย | Tiếng việt | ລາວ | Български | Slovenčina | Lietuvių | Română | Norsk | Shqip | Slovenščina | Српски | Azərbaycan | Dansk | Македонски | Монгол | עברית |
Logo of BT.17CKD.COM Почетна страница на веб -страница >> Пребарување на логистички пакет [Логистика Шенжен Декун/ ДЕКУН]
[Логистика Шенжен Декун/ ДЕКУН] Logo Официјална веб -страница за логистика на [Логистика Шенжен Декун/ ДЕКУН]: www.dekuncn.com
Може да следите и пребарувате само до 100 логистички пакети [Логистика Шенжен Декун/ ДЕКУН] истовремено!
Може да следите и пребарувате само до 100 логистички пакети одеднаш, и секој број за логистичко следење зафаќа една линија. Ако вкупниот број надмине 100, системот автоматски ќе го игнорира логистичкиот број за следење што го надминува максималното ограничување на бројот!
「 Вкупниот број логистички пакети што ги внесувате: 0 」
Вкупен број на пакетиНе е најденоУште на логистички пат ...Пакетот е доставен до неговата дестинација!Пакетот е вратен на местото на поаѓање!Привремено е приведен и прегледан од царината!Други видови на абнормални состојби!
0000000
Сериски бројСледење број на логистички пакетСтатус на логистички превозИзвор на информации за податоциВремето на ажурирање што одговара на најновите 1 логистички информации за следењеВреме на поаѓањеКумулативно време на транспортСервисна локацијаНајновото 1 парче логистичка информација за следењеПогледнете повеќе детали
「 Нема ограничување на зборови за копираната содржина што одговара на ова копче. Копираната содржина можете да ја примените на: е -пошта, документи txt, Office Word, итн.
Ако вкупниот број на пакети надминува 15, Ве молиме, не ја применувајте содржината што сте ја копирале во прозорецот за дијалог за разговор на социјалниот софтвер, бидејќи повеќето од нив може да имаат строги ограничувања на зборовите. 」
Ако вкупниот број на пакети не надминува 15, Можете да го користите ова копче за превод бидејќи бројот на зборови на Google Translate е ограничен на 5000 знаци. 」
Бидејќи вкупниот број на вашите логистички пакети надмина 15, Можете да ги користите посветените копчиња подолу за да копирате или преведете логистички информации за следење. Различни опсези на сериски броеви одговараат на различни посветени копчиња! ↓」
↓ Внесете клучни зборови за да пребарувате информации за логистика за следење ↓

Ако системот ги најде вашите клучни зборови од информациите за следење на логистиката,
Бојата на позадината на клучниот збор станува црна!
「 Кумулативниот број логистички парцели што одговараат на клучните зборови: 0
↓ Внесете го времето за одложување на вашиот логистички превоз ↓
дена / часа / минути / секунди.
Ако кумулативното време на транспорт на логистичкиот пакет го надминува времето на одложување на транспортот што го внесовте,
Бојата на позадината на списокот ќе се смени во кафеава!

Статусот на транспорт на логистичкиот пакет ќе се смени на: * Логистичкиот превоз е одложен.
Можете да кликнете на [Отстрани ознака за одложување] за да ја вратите бојата на позадината на списокот.
「 Вкупниот број на логистички пакети што беа одложени за време на логистичкиот превоз: 0
「 Профил на компанија 」: Шенжен Декун Логистика копродукции, ООД е основана во април 2016 година. Се придржува до услугата за клиенти како центар и заедничка посветена линија како јадро за заедничка изградба на кинеската високоефикасна LTL мрежа со големи билети и се стреми да го изгради најголемото логистичко претпријатие во Кина платформа за интензивна услуга, споделување интензивна ефикасност Подобрување и развивање на вредноста на транспортната мрежа. Бизнисот на компанијата ја опфаќа целата земја, и тоа е национален разновиден сеопфатен давател на логистички услуги на ниво на ААААА, кој интегрира превоз на багажникот, бизнис со експресна линија, целосен бизнис со возила и складирање и дистрибуција. На 19 април 2018 година, Haier Capital доби стотици милиони јуани во финансирање на серијата А. Во средината на мај 2020 година, таа доби 500 милиони финансии предводени од Bank of China Investment и други. Компанијата има повеќе од 2.200 вработени, со просечен дневен товар на товар од повеќе од 20.000 тони, обем на дневна испорака од повеќе од 700 возила, дистрибутивна површина од повеќе од 500.000 квадратни метри, повеќе од 1.000 продажни места и повеќе од 3.000 возила за сопствена транспорт. Компанијата се придржува до принципот на големи оптоварувања помали од автомобил, директен пристап и зајакнување на технологијата. Изгради 12 основни центри од прво ниво и повеќе од 40 оперативни центри на национално ниво. Преку интензивно и интегрирано работење, оперативната ефикасност на компанијата се подобрува и индустријата е одржлива.Сексуален развој, зголемување на ефикасноста за Кина!
「 Официјална логистичка веб -страница 」: www.dekuncn.com

「 Опис на функцијата на веб -страницата - 1 」: Различни статуси за превоз се означени со различни бои на позадината. Бројот на логистички пакети се прикажува под името на статусот на превозот. Кога ќе кликнете на бројот, бојата на позадината на листата соодветно ќе се промени.
(1) “Не е најдено” -> Бела боја на позадина,
(2) “Уште на логистички пат ...” -> Портокалова боја на позадина,
(3) “Пакетот е вратен на местото на поаѓање!” -> Црвена боја на позадина,
(4) “Пакетот е доставен до неговата дестинација!” -> Зелена боја на позадина,
(5) “Привремено е приведен и прегледан од царината!” -> Виолетова боја на позадина,
(6) “Други видови на абнормални состојби!” -> Сина боја на позадина.
「 Опис на функцијата на веб -страницата - 2 」: Кога ја користите оваа веб -страница за да го следите и пребарувате вашиот логистички пакет за прв пат во еден ден, системот ќе изврши безбедносна проверка на вашиот прелистувач и треба да почекате околу 6 до 10 секунди.
(1) Откако ќе заврши пребарувањето за следење, ако ја видите оваа слика: "", Ова значи дека вашето однесување за следење или IP адреса е сомнително, или отворате премногу веб -страници истовремено и често користите прашања, што предизвикува системот да го спречи вашиот уред да пристапи до оваа веб -страница.
(2) Откако ќе заврши пребарувањето за следење, ако ја видите оваа слика: "", Ова значи дека серверот на оваа веб -страница не го завршил одржувањето. Почекајте околу 1 минута пред да ја освежите страницата и обидете се повторно.
「 Опис на функцијата на веб -страницата - 3 」: Откако ќе заврши пребарувањето за следење, ако има барем еден логистички пакет што не може да ги најде информациите за следење на логистиката, можете да го користите копчето [Длабоко пребарување], но можеби ќе треба да почекате подолго!
「 Помош и упатства 」: Ако можете да ги најдете информациите за следење на пакетот користејќи ја официјалната веб -страница за логистика на DHL, но не можете да ги најдете информациите за следење на пакетот користејќи ја оваа веб -страница, испратете е -пошта за да ми ја кажете оваа ситуација: "emmis@qq.com".
Формат на содржина на е -пошта: "Детална веб -страница на официјалната логистичка веб -страница на [Логистика Шенжен Декун/ ДЕКУН]" + "Дајте ми 3 броеви за следење на [Логистика Шенжен Декун/ ДЕКУН]. (Овие 3 броеви за следење на логистика мора да бидат способни да ја користат официјалната веб -страница за логистика на веб -страницата на компанијата за да ги најдат информациите за следење на пакетите, и сите 3 пакети се доставени до нивните дестинации!)".
Ние ќе се справиме и ќе одговориме на вашите прашања што е можно поскоро откако ќе ја добиеме вашата е -пошта! Ви благодариме за поддршката и разбирањето!!

「 Декларација за релевантни закони 」: Оваа веб -страница не е официјална логистичка веб -страница на [Логистика Шенжен Декун/ ДЕКУН]. Ние не учествуваме во логистичките операции на компанијата. Оваа веб -страница е само платформа за следење и пребарување на логистички пакети и ви обезбедува бесплатни услуги за следење логистички пакети.
Ако имате други прашања во врска со вашиот логистички пакет [Логистика Шенжен Декун/ ДЕКУН], ве молиме контактирајте го официјалниот телефонски сервис на логистичката компанија директно: 「www.dekuncn.com」。

Copyright © BT.17CKD.COM