English | 简体中文 | 繁體中文 | Русский | Español | Français | Português | हिन्दी | العربية | 日本語 | 한국어 | Italiano | Deutsch | Türkçe | Čeština | Nederlands | Suomi | Polski | Українська | Svenska | Қазақша | Ελληνικά | ภาษาไทย | Tiếng việt | ລາວ | Български | Slovenčina | Lietuvių | Română | Norsk | Shqip | Slovenščina | Српски | Azərbaycan | Dansk | Македонски | Монгол | עברית | Eestlane | ଓଡିଆ | Euskara | Беларуская | Íslenska | Bosanski | فارسی | Pilipino | ជនជាតិខ្មែរ | ქართველი | ગુજરાતી | Kreyòl ayisyen | Кыргызча | Català | ಕನ್ನಡ | Hrvatski | Kurdî | Latvietis | Malti | मराठी | മലയാളം | Bahasa Melayu | বাংলা | ဗမာ | नेपाली | ਪੰਜਾਬੀ | پښتو | සිංහල | Soomaali | Тоҷикӣ | తెలుగు | தமிழ் | ئۇيغۇر | O'zbek | اردو | Magyar | հայերեն | bahasa Indonesia
English | 简体中文 | 繁體中文 | Русский | Español | Français | Português | हिन्दी | العربية | 日本語 | 한국어 | Italiano | Deutsch | Türkçe | Čeština | Nederlands | Suomi | Polski | Українська | Svenska | Қазақша | Ελληνικά | ภาษาไทย | Tiếng việt | ລາວ | Български | Slovenčina | Lietuvių | Română | Norsk | Shqip | Slovenščina | Српски | Azərbaycan | Dansk | Македонски | Монгол | עברית |
Logo of BT.17CKD.COM Kthehu në faqen kryesore >> Ndjekja e Logjistikës [Zinxhiri i Furnizimit Guangzhou Youyiqu/ UEQ Express/ Guangzhou Youyiqu Express Ndërkombëtar]
[Zinxhiri i Furnizimit Guangzhou Youyiqu/ UEQ Express/ Guangzhou Youyiqu Express Ndërkombëtar] Logo Uebfaqja zyrtare e logjistikës e [Zinxhiri i Furnizimit Guangzhou Youyiqu/ UEQ Express/ Guangzhou Youyiqu Express Ndërkombëtar]: www.ueq.com
Mund të gjurmoni dhe kërkoni vetëm deri në 100 pako logjistike [Zinxhiri i Furnizimit Guangzhou Youyiqu/ UEQ Express/ Guangzhou Youyiqu Express Ndërkombëtar] në të njëjtën kohë.
Mund të gjurmoni dhe kërkoni vetëm deri në 100 pako logjistike në të njëjtën kohë, dhe secili numër i përcjelljes së logjistikës zë një rresht. Nëse numri i përgjithshëm tejkalon 100, sistemi automatikisht do të injorojë paketat logjistike që tejkalojnë kufirin maksimal të numrit!
「 Numri i përgjithshëm i paketave logjistike që keni futur: 0 」
Numri total i paketaveNuk u gjetEnde në rrugën e logjistikës ...Paketa është dorëzuar në adresën e marrjes!Paketa është kthyer në vendin e nisjes!Paketa është ndaluar përkohësisht dhe inspektuar nga dogana!Llojet e tjera të anomalive!
0000000
Numër serikNumri i përcjelljes së paketës logjistikeStatusi i transportit logjistikBurimi i informacionit të të dhënaveKoha specifike e përditësimit që korrespondon me informacionin më të fundit të përcjelljes së logjistikësKoha e nisjes së transportitKoha kumulative e transportitVendndodhja e shërbimit logjistikInformacioni më i fundit i përcjelljes së logjistikësShih më shumë detaje
「 Nuk ka kufi fjalësh për përmbajtjen që kopjoni për këtë buton. Mund të aplikoni përmbajtjen që kopjoni në: email, dokumente TXT, Office Word, etj.
Nëse numri i përgjithshëm i paketave tejkalon 15, Ju lutemi mos e aplikoni përmbajtjen që keni kopjuar në dritaren e bisedave të softuerit të bisedave sociale, sepse shumica e tyre mund të kenë kufizime të rrepta të fjalëve. 」
Nëse numri i përgjithshëm i paketave nuk i kalon 15, Mund ta përdorni këtë buton të përkthimit. Sepse numri i fjalëve të Google Translator është i kufizuar në 5,000 karaktere. 」
Për shkak se numri i përgjithshëm i parcelave tuaja ka tejkaluar 15, Ju duhet të përdorni butonin e dedikuar më poshtë për të kopjuar ose përkthyer informacionin e specifikuar të pista logjistike brenda intervalit të numrit serik. ↓」
↓ Vendosni fjalë kyçe për të kërkuar informacione për përcjelljen e logjistikës ↓

Nëse sistemi gjen fjalët kyçe që keni futur nga informacioni i përcjelljes së logjistikës,
Ngjyra e sfondit të tekstit të fjalës kyçe do të ndryshojë në të zezë!
「 Numri i përgjithshëm i parcelave logjistike të përputhura me sukses me fjalët kyçe: 0
↓ Futni kohën e vonesës së transportit logjistik ↓
ditë / orë / minuta / sekonda.
Nëse koha e grumbulluar e transportit të paketës logjistike tejkalon kohën e vonesës së transportit që keni futur,
Ngjyra e sfondit të listës do të ndryshojë në kafe!

Statusi i transportit të paketës logjistike do të ndryshohet në: * Transporti logjistik është vonuar.
Mund të klikoni butonin [Hiq shenjën e vonesës] për të rivendosur ngjyrën e sfondit të listës!
「 Numri i përgjithshëm i paketave logjistike që janë vonuar: 0
「 Profili i kompanisë 」: UEQ, Guangzhou Youyiqu Supply Chain Management Co, Ltd u themelua në vitin 2015, duke u fokusuar në krijimin e rrjetit më efikas të shërbimeve inteligjente globale të ofrimit, dhe është i përkushtuar të bëhet një ofrues i shkëlqyer ndërkombëtar i shërbimit të ofrimit inteligjent (Global Smart Delivery). Kompania kryesisht fokusohet në importin dhe eksportin e logjistikës. Ajo ka katër lloje kryesore të produkteve dhe shërbimeve logjistike: UEQ Freight, UEQ express, UEQ ePackage dhe UEQ uPost, duke u ofruar klientëve ndër-kufitar të tregtisë elektronike më standarde më gjithëpërfshirëse dhe standarde të larta dhe zgjidhje logjistike profesionale. UEQ siguron platformën globale të shpërndarjes inteligjente me cilësi më të lartë për ndërkufitet përmes rrjeteve gjithëpërfshirëse vendase dhe të huaja, porteve të shumta vendase, modeleve të shumta dhe bashkëpunimit të ngushtë me furnizuesit. Hasshtë njohur shumë nga industria shumë herë dhe ka fituar më të vlefshmen Çmimi i Organizatës së Shërbimit të Tregtisë Kufitare, Çmimi i Organizatës së Shërbimit më Inovativ Ndërkufitar të Shërbimit Elektronik, 2016 Çmimi i Tripodës së Artë të Kinës Jugore-Çmimi Vjetor i Markës Më Potenciale, 2016 Provinca Guangdong Top 10 Ndërmarrjet Logjistike të E-commerce Ndërkufitare, 2016 Vlera e Madhe Organizata e magazinimit dhe logjistikës së tregtisë elektronike ndërkufitare, 2017 Provinca Guangdong Top 10 Ndërmarrjet Logjistike të Tregtisë Elektronike Ndërkufitare, etj., Aktualisht njësia nismëtare e Shoqatës së Industrisë Kineze të Tregtisë Ndërkufitare të Kinës, Zëvendës Presidenti Njësia e Guangdong Cross -Shoqata e Industrisë së Tregtisë Elektronike, Guangdong Njësia drejtuese ekzekutive e Shoqatës Provinciale të Tregtarëve të Internetit, njësia drejtuese e Shoqatës së Industrisë së Tregtisë E-tregti ndërkufitare Guangzhou, njësia drejtuese e Industrisë Ndërkufitare të Tregtisë Elektronike të Qarkut Guangzhou Yuexiu Shoqata, etj. UEQ është me seli në Guangzhou, Kinë, dhe aktualisht ka krijuar Youyiqu (Hong Kong) Zinxhiri i Furnizimit Co, Ltd, UEQ Tokyo Co, Ltd, dhe UEQ CORPORATION. Në të ardhmen, më shumë degë do të krijohen brenda dhe jashtë vendit për të shërbyer si platforma dhe ndërmarrje të importit dhe eksportit të tregtisë elektronike vendase., Platformat dhe ndërmarrjet e huaja të tregtisë elektronike, agjencitë e blerjeve jashtë shtetit, etj. Aktualisht, UEQ ka krijuar në mënyrë të njëpasnjëshme qendra shpërndarjeje jashtë shtetit në 16 vende ose rajone, përfshirë Hong Kongun, Japoninë, Shtetet e Bashkuara, Korenë e Jugut, Australinë, Holandën, Gjermaninë, Italinë, Mbretërinë e Bashkuar dhe Francën. Biznesi i shërbimit të integruar të kufirit tregtia elektronike do të vazhdojë të zgjerojë qendrat e shpërndarjes jashtë shtetit dhe qytetet portuale vendase në të ardhmen për t'u ofruar klientëve shërbime ndërkufitare më të qëndrueshme, efikase dhe me cilësi të lartë.
「 Faqja zyrtare e logjistikës 」: www.ueq.com

「 Përshkrimi i funksionit të faqes në internet - 1 」: Statuse të ndryshme transporti janë shënuar me ngjyra të ndryshme sfondi. Numri i paketave logjistike shfaqet nën emrin e statusit të transportit. Kur klikoni numrin, ngjyra e sfondit të listës do të ndryshojë në përputhje me rrethanat.
(1) “Nuk u gjet” -> Ngjyra e bardhë e sfondit,
(2) “Ende në rrugën e logjistikës ...” -> Ngjyra portokalli e sfondit,
(3) “Paketa është kthyer në vendin e nisjes!” -> Ngjyra e kuqe e sfondit,
(4) “Paketa është dorëzuar në adresën e marrjes!” -> Ngjyra e sfondit jeshile,
(5) “Paketa është ndaluar përkohësisht dhe inspektuar nga dogana!” -> Ngjyra vjollce e sfondit,
(6) “Llojet e tjera të anomalive!” -> Ngjyra blu e sfondit.
「 Përshkrimi i funksionit të faqes në internet - 2 」: Kur përdorni këtë faqe interneti për të gjetur dhe kërkuar paketën tuaj logjistike për herë të parë brenda një dite, sistemi do të kryejë një kontroll sigurie në shfletuesin tuaj dhe ju duhet të prisni rreth 6 deri në 10 sekonda.
(1) Pasi të ketë përfunduar kërkimi i gjurmimit, nëse shihni këtë fotografi: "", Kjo do të thotë që sjellja juaj e ndjekjes ose adresa IP është e dyshimtë, ose hapni shumë faqe uebi në të njëjtën kohë dhe i përdorni ato shpesh, duke bërë që muri mbrojtës i kësaj faqe në internet të parandalojë që pajisja juaj të hyjë në këtë faqe në internet.
(2) Pasi të ketë përfunduar kërkimi i gjurmimit, nëse shihni këtë fotografi: "", Kjo do të thotë që serveri i kësaj faqe në internet nuk është riparuar ende. Ju lutemi prisni rreth 1 minutë para se të rifreskoni faqen dhe provoni përsëri.
「Përshkrimi i funksionit të faqes në internet - 3 」: Pasi të ketë përfunduar kërkimi i gjurmimit, nëse ka të paktën 1 paketë logjistike që nuk mund të gjejë informacionin e përcjelljes së logjistikës, mund të përdorni butonin [Gjurmim i thellë], por do t'ju duhet të prisni më gjatë.
「 Ndihmë dhe udhëzime 」: Nëse mund të gjeni informacionin e përcjelljes së logjistikës duke përdorur faqen zyrtare të logjistikës [Zinxhiri i Furnizimit Guangzhou Youyiqu/ UEQ Express/ Guangzhou Youyiqu Express Ndërkombëtar], por nuk mund të gjeni informacionin e përcjelljes së logjistikës duke përdorur këtë faqe në internet, mund të më dërgoni një email për mua: "emmis@qq.com".
Formati i përmbajtjes së emailit: "URL e detajuar e faqes zyrtare të logjistikës së [Zinxhiri i Furnizimit Guangzhou Youyiqu/ UEQ Express/ Guangzhou Youyiqu Express Ndërkombëtar]" + "Më jep 3 numra përcjellës [Zinxhiri i Furnizimit Guangzhou Youyiqu/ UEQ Express/ Guangzhou Youyiqu Express Ndërkombëtar]! (Këta 3 numra të përcjelljes së logjistikës duhet të jenë në gjendje të përdorin faqen zyrtare të logjistikës në faqen e internetit të kompanisë për të gjetur informacionin e përcjelljes së paketës, dhe të gjithë duhet të jenë të “dorëzuar në destinacion” statusin e transportit!)".
Ne do të merremi dhe do t'u përgjigjemi pyetjeve tuaja sa më shpejt të jetë e mundur pasi të marrim emailin tuaj! Faleminderit për mbështetjen dhe mirëkuptimin tuaj!

「 Njoftimet ligjore të lidhura 」: Kjo faqe në internet nuk është një faqe zyrtare logjistike [Zinxhiri i Furnizimit Guangzhou Youyiqu/ UEQ Express/ Guangzhou Youyiqu Express Ndërkombëtar] dhe ne nuk operojmë me biznesin logjistik të kompanisë. Kjo faqe në internet është vetëm një platformë e përcjelljes së paketave logjistike dhe ju ofron shërbime falas të përcjelljes së logjistikës.
Nëse keni ndonjë pyetje tjetër në lidhje me paketën tuaj të logjistikës [Zinxhiri i Furnizimit Guangzhou Youyiqu/ UEQ Express/ Guangzhou Youyiqu Express Ndërkombëtar], ju lutemi kontaktoni drejtpërdrejt telefonin e shërbimit zyrtar të kompanisë logjistike: 「www.ueq.com」。

Copyright © BT.17CKD.COM