English | 简体中文 | 繁體中文 | Русский | Español | Français | Português | हिन्दी | العربية | 日本語 | 한국어 | Italiano | Deutsch | Türkçe | Čeština | Nederlands | Suomi | Polski | Українська | Svenska | Қазақша | Ελληνικά | ภาษาไทย | Tiếng việt | ລາວ | Български | Slovenčina | Lietuvių | Română | Norsk | Shqip | Slovenščina | Српски | Azərbaycan | Dansk | Македонски | Монгол | עברית | Eestlane | ଓଡିଆ | Euskara | Беларуская | Íslenska | Bosanski | فارسی | Pilipino | ជនជាតិខ្មែរ | ქართველი | ગુજરાતી | Kreyòl ayisyen | Кыргызча | Català | ಕನ್ನಡ | Hrvatski | Kurdî | Latvietis | Malti | मराठी | മലയാളം | Bahasa Melayu | বাংলা | ဗမာ | नेपाली | ਪੰਜਾਬੀ | پښتو | සිංහල | Soomaali | Тоҷикӣ | తెలుగు | தமிழ் | ئۇيغۇر | O'zbek | اردو | Magyar | հայերեն | bahasa Indonesia
English | 简体中文 | 繁體中文 | Русский | Español | Français | Português | हिन्दी | العربية | 日本語 | 한국어 | Italiano | Deutsch | Türkçe | Čeština | Nederlands | Suomi | Polski | Українська | Svenska | Қазақша | Ελληνικά | ภาษาไทย | Tiếng việt | ລາວ | Български | Slovenčina | Lietuvių | Română | Norsk | Shqip | Slovenščina | Српски | Azərbaycan | Dansk | Македонски | Монгол | עברית |
Logo of BT.17CKD.COM Kthehu në faqen kryesore >> Ndjekja e Logjistikës [DYL Express/ Zinxhiri Guangzhou Diyi i Transportit Ndërkombëtar/ Guangzhou Diyilian Express Ndërkombëtar/ LOGISTIKA DYL E]
[DYL Express/ Zinxhiri Guangzhou Diyi i Transportit Ndërkombëtar/ Guangzhou Diyilian Express Ndërkombëtar/ LOGISTIKA DYL E] Logo Uebfaqja zyrtare e logjistikës e [DYL Express/ Zinxhiri Guangzhou Diyi i Transportit Ndërkombëtar/ Guangzhou Diyilian Express Ndërkombëtar/ LOGISTIKA DYL E]: www.dylexpress.com
Mund të gjurmoni dhe kërkoni vetëm deri në 100 pako logjistike [DYL Express/ Zinxhiri Guangzhou Diyi i Transportit Ndërkombëtar/ Guangzhou Diyilian Express Ndërkombëtar/ LOGISTIKA DYL E] në të njëjtën kohë.
Mund të gjurmoni dhe kërkoni vetëm deri në 100 pako logjistike në të njëjtën kohë, dhe secili numër i përcjelljes së logjistikës zë një rresht. Nëse numri i përgjithshëm tejkalon 100, sistemi automatikisht do të injorojë paketat logjistike që tejkalojnë kufirin maksimal të numrit!
「 Numri i përgjithshëm i paketave logjistike që keni futur: 0 」
Numri total i paketaveNuk u gjetEnde në rrugën e logjistikës ...Paketa është dorëzuar në adresën e marrjes!Paketa është kthyer në vendin e nisjes!Paketa është ndaluar përkohësisht dhe inspektuar nga dogana!Llojet e tjera të anomalive!
0000000
Numër serikNumri i përcjelljes së paketës logjistikeStatusi i transportit logjistikBurimi i informacionit të të dhënaveKoha specifike e përditësimit që korrespondon me informacionin më të fundit të përcjelljes së logjistikësKoha e nisjes së transportitKoha kumulative e transportitVendndodhja e shërbimit logjistikInformacioni më i fundit i përcjelljes së logjistikësShih më shumë detaje
「 Nuk ka kufi fjalësh për përmbajtjen që kopjoni për këtë buton. Mund të aplikoni përmbajtjen që kopjoni në: email, dokumente TXT, Office Word, etj.
Nëse numri i përgjithshëm i paketave tejkalon 15, Ju lutemi mos e aplikoni përmbajtjen që keni kopjuar në dritaren e bisedave të softuerit të bisedave sociale, sepse shumica e tyre mund të kenë kufizime të rrepta të fjalëve. 」
Nëse numri i përgjithshëm i paketave nuk i kalon 15, Mund ta përdorni këtë buton të përkthimit. Sepse numri i fjalëve të Google Translator është i kufizuar në 5,000 karaktere. 」
Për shkak se numri i përgjithshëm i parcelave tuaja ka tejkaluar 15, Ju duhet të përdorni butonin e dedikuar më poshtë për të kopjuar ose përkthyer informacionin e specifikuar të pista logjistike brenda intervalit të numrit serik. ↓」
↓ Vendosni fjalë kyçe për të kërkuar informacione për përcjelljen e logjistikës ↓

Nëse sistemi gjen fjalët kyçe që keni futur nga informacioni i përcjelljes së logjistikës,
Ngjyra e sfondit të tekstit të fjalës kyçe do të ndryshojë në të zezë!
「 Numri i përgjithshëm i parcelave logjistike të përputhura me sukses me fjalët kyçe: 0
↓ Futni kohën e vonesës së transportit logjistik ↓
ditë / orë / minuta / sekonda.
Nëse koha e grumbulluar e transportit të paketës logjistike tejkalon kohën e vonesës së transportit që keni futur,
Ngjyra e sfondit të listës do të ndryshojë në kafe!

Statusi i transportit të paketës logjistike do të ndryshohet në: * Transporti logjistik është vonuar.
Mund të klikoni butonin [Hiq shenjën e vonesës] për të rivendosur ngjyrën e sfondit të listës!
「 Numri i përgjithshëm i paketave logjistike që janë vonuar: 0
「 Profili i kompanisë 」: Guangzhou Diyilian International Freight Forwarding Co, Ltd (DYL E LOGISTICS SDN. BHD. Referuar si DYL, është marka kryesore e logjistikës ndërkufitare e kompanisë). Kompania filloi në 2010, u formua në 2011, filloi në 2012, dhe u regjistrua në Guangzhou (GUANG ZHOU), Kinë dhe Klang (KLANG), Malajzi. DYL ka qenë gjithmonë e angazhuar për transportin ndërkufitar të linjës speciale nga Kina në Malajzi, kryesisht duke siguruar transportin detar të Kinës në Malajzi, transportin ajror të Kinës në Malajzi, transportimin ajror të Taobao International (Kinë) në Malajzi, transferimin e Taobao Consolidation (Kinë) në Malajzi, Taobao (Kina në Malajzi) përcjellja në emër të shërbimeve logjistike ndërkufitare, siç janë linjat e dedikuara. DYL është e specializuar në shërbimet logjistike ndërkufitare të ngarkesave me shumicë nga Guangzhou në Malajzi, ngarkesa me shumicë nga Guangzhou në Malajzi, ngarkesa me shumicë nga Yiwu në Malajzi, ngarkesa me shumicë nga Yiwu në Malajzi, përcjellje Taobao, konsolidim Taobao, transferim ndërkombëtar Taobao, etj. Për të qenë eksperti më i favorshëm, më i shpejtë dhe më i sigurt i logjistikës ndërkufitare për përcjelljen e mallrave me shumicë Kinë-Malajzi, transportin e përcjelljes Taobao dhe përcjelljen dhe blerjen e linjave speciale Kinë-Malajzi. Në tre vitet e fundit, nën udhëheqjen e themeluesit kryesor, z. Mei Hua, DYL i ka mundësuar ekipit të DYL të zhvillojë zgjidhje novatore logjistike ndërkombëtare, procedura efikase të funksionimit dhe profesionalizëm entuziast përmes grumbullimit të përvojës së tij 10-vjeçare logjistike ndërkombëtare Thyejini shpejt stereotipet e përcjelljes së mallrave Kinë-Malajzi dhe shfaquni me shpejtësi, duke u bërë një ekspert i industrisë në fushën e montimit të kontejnerëve me shumicë të anijeve Kinë-Malajzi. Në pesë vitet e ardhshme, DYL do të jetë akoma një bazë magazinimi dhe tranziti me bazë në Kinë, dhe do të bashkëpunojë me mundësinë eWTP të Malajzisë Taobao Daigou, duke u fokusuar në transportin e ngarkesave me shumicë nga Guangzhou në Malajzi, transportin ajror nga Guangzhou në Malajzi, transportin me shumicë nga Yiwu në Malajzi, dhe transporti me shumicë nga Yiwu në Malajzi. Shërbimet logjistike ndërkufitare si ngarkesa ajrore, përcjellja Taobao, përcjellja Taobao, transporti ndërkombëtar Taobao, etj., Për të siguruar përcjelljen më të favorshme, më të shpejtë dhe më të sigurt nga Kina në Malajzi , Përcjellja dhe përcjellja Taobao dhe linja të tjera speciale përcjellëse dhe blerja e shërbimeve logjistike ndërkufitare Ekspertët e logjistikës.
「 Faqja zyrtare e logjistikës 」: www.dylexpress.com

「 Përshkrimi i funksionit të faqes në internet - 1 」: Statuse të ndryshme transporti janë shënuar me ngjyra të ndryshme sfondi. Numri i paketave logjistike shfaqet nën emrin e statusit të transportit. Kur klikoni numrin, ngjyra e sfondit të listës do të ndryshojë në përputhje me rrethanat.
(1) “Nuk u gjet” -> Ngjyra e bardhë e sfondit,
(2) “Ende në rrugën e logjistikës ...” -> Ngjyra portokalli e sfondit,
(3) “Paketa është kthyer në vendin e nisjes!” -> Ngjyra e kuqe e sfondit,
(4) “Paketa është dorëzuar në adresën e marrjes!” -> Ngjyra e sfondit jeshile,
(5) “Paketa është ndaluar përkohësisht dhe inspektuar nga dogana!” -> Ngjyra vjollce e sfondit,
(6) “Llojet e tjera të anomalive!” -> Ngjyra blu e sfondit.
「 Përshkrimi i funksionit të faqes në internet - 2 」: Kur përdorni këtë faqe interneti për të gjetur dhe kërkuar paketën tuaj logjistike për herë të parë brenda një dite, sistemi do të kryejë një kontroll sigurie në shfletuesin tuaj dhe ju duhet të prisni rreth 6 deri në 10 sekonda.
(1) Pasi të ketë përfunduar kërkimi i gjurmimit, nëse shihni këtë fotografi: "", Kjo do të thotë që sjellja juaj e ndjekjes ose adresa IP është e dyshimtë, ose hapni shumë faqe uebi në të njëjtën kohë dhe i përdorni ato shpesh, duke bërë që muri mbrojtës i kësaj faqe në internet të parandalojë që pajisja juaj të hyjë në këtë faqe në internet.
(2) Pasi të ketë përfunduar kërkimi i gjurmimit, nëse shihni këtë fotografi: "", Kjo do të thotë që serveri i kësaj faqe në internet nuk është riparuar ende. Ju lutemi prisni rreth 1 minutë para se të rifreskoni faqen dhe provoni përsëri.
「Përshkrimi i funksionit të faqes në internet - 3 」: Pasi të ketë përfunduar kërkimi i gjurmimit, nëse ka të paktën 1 paketë logjistike që nuk mund të gjejë informacionin e përcjelljes së logjistikës, mund të përdorni butonin [Gjurmim i thellë], por do t'ju duhet të prisni më gjatë.
「 Ndihmë dhe udhëzime 」: Nëse mund të gjeni informacionin e përcjelljes së logjistikës duke përdorur faqen zyrtare të logjistikës [DYL Express/ Zinxhiri Guangzhou Diyi i Transportit Ndërkombëtar/ Guangzhou Diyilian Express Ndërkombëtar/ LOGISTIKA DYL E], por nuk mund të gjeni informacionin e përcjelljes së logjistikës duke përdorur këtë faqe në internet, mund të më dërgoni një email për mua: "emmis@qq.com".
Formati i përmbajtjes së emailit: "URL e detajuar e faqes zyrtare të logjistikës së [DYL Express/ Zinxhiri Guangzhou Diyi i Transportit Ndërkombëtar/ Guangzhou Diyilian Express Ndërkombëtar/ LOGISTIKA DYL E]" + "Më jep 3 numra përcjellës [DYL Express/ Zinxhiri Guangzhou Diyi i Transportit Ndërkombëtar/ Guangzhou Diyilian Express Ndërkombëtar/ LOGISTIKA DYL E]! (Këta 3 numra të përcjelljes së logjistikës duhet të jenë në gjendje të përdorin faqen zyrtare të logjistikës në faqen e internetit të kompanisë për të gjetur informacionin e përcjelljes së paketës, dhe të gjithë duhet të jenë të “dorëzuar në destinacion” statusin e transportit!)".
Ne do të merremi dhe do t'u përgjigjemi pyetjeve tuaja sa më shpejt të jetë e mundur pasi të marrim emailin tuaj! Faleminderit për mbështetjen dhe mirëkuptimin tuaj!

「 Njoftimet ligjore të lidhura 」: Kjo faqe në internet nuk është një faqe zyrtare logjistike [DYL Express/ Zinxhiri Guangzhou Diyi i Transportit Ndërkombëtar/ Guangzhou Diyilian Express Ndërkombëtar/ LOGISTIKA DYL E] dhe ne nuk operojmë me biznesin logjistik të kompanisë. Kjo faqe në internet është vetëm një platformë e përcjelljes së paketave logjistike dhe ju ofron shërbime falas të përcjelljes së logjistikës.
Nëse keni ndonjë pyetje tjetër në lidhje me paketën tuaj të logjistikës [DYL Express/ Zinxhiri Guangzhou Diyi i Transportit Ndërkombëtar/ Guangzhou Diyilian Express Ndërkombëtar/ LOGISTIKA DYL E], ju lutemi kontaktoni drejtpërdrejt telefonin e shërbimit zyrtar të kompanisë logjistike: 「www.dylexpress.com」。

Copyright © BT.17CKD.COM